Pin
Send
Share
Send


pingviini se on merilintu, joka ei lentä : sen siipi on mukautettu sukellus . Tälle eläimelle on ominaista mustavalkoinen höyhen ja pystyvä kävely.

Pingviinit ovat osa ryhmää webbed , koska ne esittävät hihnan sormet (liitetty yhteen a kalvo ). Tämän erityisyyden ansiosta heillä on suuri uimakapasiteetti.

On huomattava, että pingviinit ovat myös Sphenisciformes . Näin ei-lentävillä linnuilla, joiden siivet ovat samanlaisia ​​kuin evät, on hydrodynaaminen runko, lyhyt häntä ja ne on suunnattu vain maa vanhemmuudelle

Kaikki pingviinit asuvat aivopuolisko etelä , yhdellä poikkeuksella: Galapagosin pingviini . Nämä yksilöt hyödyntävät nykyisen virran kylmää vettä Cromwell ja virran Humboldt .

Niitä on useita laji pingviinien joukosta Suurin pingviini on keisari pingviini , tieteellinen nimi Aptenodytes forsteri endeeminen Antarktis ja joka voi mitata yli 1,20 metriä korkeaa.

tällä Magellanic pingviini (Spheniscus magellanicus ), sillä välin se löytyy Argentiina , Chile , Uruguay ja Brasilia , riippuen aika . Niiden joukossa harakkaiset pingviinit Toisaalta voimme löytää keltainen plume pingviini (Eudyptes-krysosomi ) ja oranssi plume pingviini tai makaroni (Eudyptes chrysolophus ).

Pingviini Viimeinkin hän on konna kaunokirjallisuus että kasvot sotilaspalvelija . Hän esiintyi ensin sarjakuvassa 1941 ja sitten hänet sisällytettiin TV-sarjoihin ja elokuviin, joissa pääosin oli lepakko.

Pin
Send
Share
Send